Kezdőoldal > SmartID

SmartTOOLS

A SmartTOOLS a SmartID szoftverkészlete beléptető és leolvasó konfiguráló kártyák kártyaprogramozáshoz. A SmartTOOLS segítségével a felhasználók SmartID leolvasóval működő belépőkártyákat, valamint olyan konfigurációs kártyákat programozhatnak, amelyekkel a SmartID leolvasók helyspecifikusan konfigurálhatók.

A ProxBurn a SmartTOOLS szoftvercsomag eleme, amellyel MIFARE kártyák programozhatók. A kártyaprogramozó opciók révén a ProxBurn Clock-and-Data, parity és ABA konfigurációkkal tud programozni. A belépőkártyák programozásakor a felhasználó megválaszthatja saját biztonsági kulcsát. Az egyedi biztonsági kulcs konfigurálását követően a SmartID leolvasók és kártyák rendkívül helyspecifikus használatot tesznek lehetővé.

A ReaderTOOLS olyan leolvasó konfiguráló szoftver, amellyel a felhasználók konfigurációs kártyákat hozhatnak létre SmartID leolvasók testre szabásához. A ReaderTOOLS segítségével olyan konfigurációs kártyák készíthetők, amelyek megszabják a leolvasó viselkedését, például az adatlekérdezés módját, a biztonsági kulcsot, a kimenet konfigurációt és a billentyűzet kimenetet. A ReaderTOOLS segítségével az ügyfelek generikus SmartID leolvasókat vásárolhatnak, és testre szabott beléptetési információkkal úgy konfigurálhatják azokat, hogy arról senki más ne szerezhessen tudomást.

A SmartTOOLS szoftver és hardver csomag. A szoftver Windows PC-ken fut és USB-vel vagy RS232-vel csatlakozik az asztali SmartID kártyaprogramozóhoz. SmartID – testre szabott érintkező nélküli, ISO14443 belépő kártyák és leolvasók a HID-tól, a biztonságos érintkező nélküli beléptető rendszerek vezető gyártójától.

501-7753 SmartID CP100 ProxBurn
MIFARE Card and Tag Programmer, RS232 Nettó lista ár: 328 674 Ft

501-7756 SmartID CP101 Reader Tools
Configuration Card Programmer, USB Nettó lista ár: 657 342 Ft

Keresés

Keresés


Közösségi

Akciós termékek

HDP5000

HDP5000 kártyanyomtató, bemutató darab: 430.000 Ft +áfa -tól

Bővebben >>

Zebra ZXP8

Zebra ZXP8 kártyanyomtató, bemutató darab: 430.000 Ft +áfa -tól

Bővebben >>