Kezdőoldal > Wiegand olvasók

Classic 310

Wiegand áthúzós leolvasó

A Classic áthúzós Wiegand leolvasó egyet jelent a Wiegand technológiával. A rendkívül ellenálló műanyagból préselt kártyát epoxigyanta tokozás védi a nedvességtől.

Nettó lista ár: 153 817 Ft

Epic leolvasó 315

Wiegand áthúzós leolvasó

Az Epic Wiegand leolvasó az ergonómikusan kialakított, előre döntött kártyarésnek köszönhetően természetesebb kéztartást tesz lehetővé a kártya áthúzása során. Korszerű megjelenésével az Epic Wiegand leolvasó mind a modern, mind a hagyományos épületek számára népszerű választás.

Nettó lista ár: 166 025 Ft

Turnstile leolvasó 314

Wiegand áthúzós leolvasó

A Turnstile Wiegand leolvasó függőlegesen vagy vízszintesen is felszerelhető, ezért ideális nagy forgalmú alkalmazásokhoz. A rendkívül ellenálló „vandálbiztos” alumínium ötvözetből készült leolvasót epoxigyanta tokozás védi a nedvességtől.

Nettó lista ár: 254 736 Ft

Insertion leolvasó 312

Süllyesztett Wiegand kártyaleolvasó

A falba süllyeszthető Insertion Wiegand leolvasó úgy telepíthető, hogy beleolvadjon a környezetébe. A nem szembetűnő Insertion Wiegand leolvasó ideális például irodákba vagy más olyan környezetbe, ahol fontosak az esztétikai szempontok. A kártya egyszerű behelyezésével megtörténik a leolvasás.

Nettó lista ár: 191 254 Ft

SensorKey leolvasó 313

Kulcsos (Key Token), behelyezős (Insertion) Wiegand leolvasó

A SensorKey Wiegand beléptető egy kulcsméretű kártya kényelmét kínálja nem feltűnő, kisméretű leolvasóval. A mindössze 8,35 cm hosszú Wiegand kulcs jól elfér egy kulcskarikán, míg a 4,1 x 3,8 cm-es leolvasó ideális hivatalok, lift előterek, számítógéptermek, szertárak, laboratóriumok vagy főbejáratok számára.

Nettó lista ár: 159 923 Ft

PinPad leolvasó 310

Billentyűzetes, áthúzós Wiegand leolvasó

A PINpad egy Wiegand leolvasót és egy érintős billentyűzetet kombinál egyetlen ütésálló házban. Mivel teljes szigetelés védi a környezeti ártalmaktól, és nagy hőmérsékleti tartományban üzemeltethető, még a legszélsőségesebb feltételek mellett is alkalmas a kültéri használatra.

A PINpad egyszerűen telepíthető, közvetlenül single gang dobozra szerelhető Wiegand leolvasó. Vonzó külsejének köszönhetően bármilyen kültéri vagy beltéri környezetbe jól illik.

Nettó lista ár: 371 520 Ft

Keresés

Keresés


Közösségi

Akciós termékek

HDP5000

HDP5000 kártyanyomtató, bemutató darab: 430.000 Ft +áfa -tól

Bővebben >>

Zebra ZXP8

Zebra ZXP8 kártyanyomtató, bemutató darab: 430.000 Ft +áfa -tól

Bővebben >>