Kezdőoldal > OmniKey

OMNIKEY 5321 USB

Kettős interfésszel gazdaságosan támogatja azokat a végfelhasználói környezeteket, ahol mind az érintkező nélküli, mind az érintkezős smart kártya technológiát használják

Az OMNIKEY® 5321 kettős interfésszel PC-hez kapcsolódó leolvasó a 13,56 MHz érintkező nélküli smart kártyák, valamint gyakorlatilag minden érintkezős smart kártya olvasására/írására alkalmas. A kettős interfésszel gazdaságosan támogatja azokat a végfelhasználói környezeteket, ahol mind az érintkező nélküli, mind az érintkezős smart kártya technológiát használják. A leggyorsabb, ISO 14443 átviteli módban a leolvasó akár 848 kbps sebességgel támogatja az érintkező nélküli smart kártyákat.

Nettó lista ár: 27 000 Ft

OMNIKEY 5125 USB Prox

Érintkező nélküli prox leolvasó, amely gyakorlatilag minden érintkezős smart kártya olvasására/írására képes

A HID Global, OMNIKEY termékmárkája révén a világ egyik vezető innovatív smart kártya leolvasó gyártója, olyan praktikus és kedvező árú, PC-hez kapcsolódó asztali leolvasót fejlesztett ki, amelyet meglévő HID® proximity kártyáival használhat. A leolvasó gyakorlatilag bármilyen érintkezős smart kártyát olvas/ír, így kártyaváltás nélkül vezethet be olyan új alkalmazásokat, mint a bejelentkezés a Windows®-ba, hálózatokba és webhelyekre!

Nettó lista ár: 27 000 Ft

OMNIKEY 4040 Mobile PCMCIA

Nagy teljesítményű smart kártya leolvasó mobil használatra

A HID Global - OMNIKEY termékmárkája révén a világ egyik vezető innovatív smart kártya leolvasó gyártója, - OMNIKEY® 4040 nagy teljesítményű smart kártya leolvasóját mobil használatra fejlesztette ki. Az OMNIKEY® 4040 könnyen telepíthető PCMCIA eszköz, ezért kedvelt megoldás notebookokba, PDA-kba vagy más PC-Bus alapú rendszerekbe történő integráláshoz.

Nettó lista ár: 23 724 Ft

OMNIKEY 4321 Mobil ExpressCard 54

Az új ExpressCard™ interfésszel laptopokban és PDA-kban használható smart kártya leolvasó

A HID Global - OMNIKEY termékmárkája révén a világ egyik vezető innovatív smart kártya leolvasó gyártója, - OMNIKEY® 4321 smart kártya leolvasója az új ExpressCard™ interfésszel laptopokban és PDA-kban használható. Az OMNIKEY technológia és meghajtó a legmagasabb szintű interoperabilitást és stabilitást garantálja ennél a szabványnál.

Nettó lista ár: 23 724 Ft

OMNIKEY 3121 USB

Nagy teljesítményű smart kártya leolvasó asztali használatra, masszív házban, többféle rögzítési lehetőséggel

A HID Global - OMNIKEY termékmárkája révén a világ egyik vezető innovatív smart kártya leolvasó gyártója, - masszív házban, többféle rögzítési lehetőséggel, asztali használatra kínálja OMNIKEY® 3121 nagy teljesítményű smart kártya leolvasóját. Az OMNIKEY® 3121 könnyen telepíthető USB-s eszköz, amely minden érintkezős smart kártya művelethez használható (pl. online bankolási vagy digitális aláírás alkalmazások).

Nettó lista ár: 12 924 Ft

OMNIKEY 3821 USB Pinpad

Nagy teljesítményű PIN-billentyűzetes leolvasó kijelzővel asztali használatra

A HID Global - OMNIKEY termékmárkája révén a világ egyik vezető innovatív smart kártya leolvasó gyártója, - asztali használatra kínálja OMNIKEY® 3821 nagy teljesítményű PIN-billentyűzetes, kijelzős leolvasóját. The OMNIKEY® 3821 könnyen telepíthető, kifejezetten online bankolási vagy digitális aláírás alkalmazásokhoz való USB-s eszköz.

Nettó lista ár: 34 340 Ft

OMNIKEY 5321 CLi USB

A HID bármely érintkező nélküli iCLASS kártyáját olvasó/író eszköz gazdaságosan támogatja az érintkező nélküli iCLASS technológiát használó asztali alkalmazásokat

Az OMNIKEY 5321 CLi soros leolvasót arra tervezték, hogy a naviGO™-val kombinálva tökéletesen illeszkedjen az iCLASS engedélyű logikai beléptető alkalmazásokhoz. A naviGO™ olyan költséghatékony megoldást jelent, amely leegyszerűsíti a megerősített hitelesítés alkalmazását, kezeli és automatizálja a megerősített hitelesítésű felhasználói igazolványok életciklusát iCLASS smart kártyákon.

A naviGO engedélyezi az iCLASS on the Desktop használatát, lehetővé téve, hogy egy önkiszolgáló böngésző segítségével a kártyabirtokosok maguk intézzék saját regisztrációjukat, PIN-kód kezelésüket és tudásalapú hitelesítésüket.

Nettó lista ár: 35 640 Ft

OMNIKEY 6321 USB

Kettős interfészű, PC-hez kapcsolódó leolvasó, amely 13,56 MHz-es érintkező nélküli smart kártyák, és gyakorlatilag minden SIM méretű érintkezős smart kártya olvasására/írására egyaránt képes

Érintkező nélküli technológia egyetlen mobil eszközben - kettős interfészű, PC-hez kapcsolódó leolvasó, amely 13,56 MHz-es érintkező nélküli smart kártyák, és gyakorlatilag minden SIM méretű érintkezős smart kártya olvasására/írására egyaránt képes. Ez az eszköz gazdaságosan támogatja azokat a mobil végfelhasználói környezeteket, ahol mind az érintkező nélküli, mind az érintkezős smart kártya technológiát használják.

Az érintkező nélküli smart kártya technológiát PC-hez kapcsolódó alkalmazásoknál használó OMNIKEY 6321 leolvasónak köszönhetően a felhasználók élvezhetik az érintkező nélküli technológia kínálta kényelmet, gyorsaságot és biztonságot olyan alkalmazásoknál, mint a bejelentkezés a Windows®-ba, hálózatokba és webhelyekre, illetve a felhasználók nevét, jelszavát és személyes adatait biztonságosan tároló alkalmazásoknál.

Kérje árajánlatunkat.

OMNIKEY 6321 CLi USB

Az OMNIKEY 6321 soros leolvasó naviGO™-val kombinálva tökéletesen illeszkedik az iCLASS-engedélyű logikai beléptető alkalmazásokhoz

Az OMNIKEY 6321 soros leolvasó naviGO™-val kombinálva tökéletesen illeszkedik az iCLASS-engedélyű logikai beléptető alkalmazásokhoz A naviGO™ olyan költséghatékony megoldást jelent, amely leegyszerűsíti a megerősített hitelesítés alkalmazását, kezeli és automatizálja megerősített hitelesítésű felhasználói igazolványok életciklusát iCLASS smart kártyákon.

A naviGO engedélyezi az iCLASS on the Desktop használatát, lehetővé téve, hogy egy önkiszolgáló böngésző segítségével a kártyabirtokosok maguk intézzék saját regisztrációjukat, PIN-kód kezelésüket és tudásalapú hitelesítésüket.

Kérje árajánlatunkat.

OMNIKEY 5325 USB Prox

Nagy teljesítményű, bármely HID proximity kártyával használható, USB-s smart kártya leolvasó asztali használatra

Az OMNIKEY® 5325 nagy teljesítményű, bármely HID proximity kártyával használható, USB-s smart kártya leolvasó asztali használatra. A masszív házban, kényelmes kártyatartóval kapható OMNIKEY® 5325 valamennyi ipari szabványnak megfelel. Ezt az egyszerűen használható, kettős interfésszel (érintkezős/érintkező nélküli) rendelkező leolvasót a meglévő HID Prox kártyákkal használhatja, és kártyaváltás nélkül vezethet be új logikai beléptető alkalmazásokat.

Kérje árajánlatunkat.

OMNIKEY 7121 USB-s asztali leolvasó

USB-s smart kártya és biometrikus leolvasó

Az OMNIKEY® 7121 nagy teljesítményű, USB-s smart kártya leolvasó biometrikus ellenőrzési képességgel asztali használatra, masszív házban, speciális talapzattal az optimális használathoz. A valamennyi HID Crescendo™ kártya érintkező interfészéhez tökéletesen illeszkedő OMNIKEY 7121 különösen alkalmas olyan fokozott biztonságú logikai beléptető rendszerek számára, ahol biometrikus, egy- illetve kéttényezős hitelesítésre van szükség.

Kérje árajánlatunkat.

OMNIKEY 5325 USB Prox

Érintkező nélküli USB-s smart kártya leolvasó

A masszív, zárt házban, kényelmes kártyatartóval kapható OMNIKEY® 5321 CL az ideális leolvasó érintkező nélküli technológiájú alkalmazások számára. A PC-hez kapcsolódó leolvasó 13,56 MHz-es érintkező nélküli kártyákat mindhárom HF szabvány szerint olvasó/író OMNIKEY 5321 CL gazdaságosan támogatja azokat a végfelhasználói környezeteket, ahol többféle érintkező nélküli kártyát és címkét használnak.

Az érintkező nélküli smart kártya technológiát PC-hez kapcsolódó alkalmazásoknál hasznosító OMNIKEY® 5321 CL segítségével a felhasználók élvezhetik az érintkező nélküli technológia kínálta kényelmet, gyorsaságot és biztonságot olyan alkalmazásoknál, mint a bejelentkezés a Windows®-ba, hálózatokba és webhelyekre, illetve a felhasználók nevét, jelszavát és személyes adatait biztonságosan tároló alkalmazásoknál.

Kérje árajánlatunkat.

Keresés

Keresés


Közösségi

Akciós termékek

HDP5000

HDP5000 kártyanyomtató, bemutató darab: 430.000 Ft +áfa -tól

Bővebben >>

Zebra ZXP8

Zebra ZXP8 kártyanyomtató, bemutató darab: 430.000 Ft +áfa -tól

Bővebben >>