Kezdőoldal > iClass

iCLASS CP400 kártyaprogramozó

13.56 MHz-es, érintkező nélküli smart kártyákhoz

Az iCLASS CP400 kártyaprogramozó beléptetési adatok, PIN-kódok és felhasználói adatok HID iCLASS kártyákra történő helyszíni programozását teszi lehetővé. Segítségével HID formátumok, PIN-kódok és felhasználói adatmezők programozhatók közvetlenül az iCLASS érintkező nélküli smart kártyákba. Ezáltal a rendszergazdának lehetősége van arra, hogy igény szerint rendeljen biankó és programkártyákat, amikor új kártyatulajdonosokat vesz fel a rendszerbe. A formátum és a kártyák biztonságának megőrzése érdekében iCLASS kártyaprogramozó engedély szükséges.

Az iCLASS CP400 kártyaprogramozó tartozéka egy asztali RW400 olvasó/író, programozási szoftvert és dokumentációt tartalmazó CD-ROM, kislemez a személyes beállításokhoz, univerzális tápegység és soros kábel.

Nettó lista ár: 563 436 Ft

bioCLASS CP575A programozó

iCLASS kártyák programozására

Az iCLASS CP575A kártyaprogramozó beléptetési adatok, PIN-kódok és felhasználói adatok HID iCLASS kártyákra történő helyszíni programozására tervezték. Segítségével HID formátumok, PIN kódok és felhasználói adatmezők programozhatók közvetlenül az iCLASS érintkező nélküli smart kártyákba. Ezáltal a rendszergazdának lehetősége van arra, hogy igény szerint rendeljen biankó és programkártyákat, amikor új kártyatulajdonosokat vesz fel a rendszerbe. A formátum és a kártyák biztonságának megőrzése érdekében iCLASS kártyaprogramozó engedély szükséges.

Az iCLASS CP575A kártyaprogramozó ujjlenyomat minta programra is képes a bioCLASS leolvasóval való használathoz. Az iCLASS CP575A tartozéka egy asztali RW400 olvasó/író, programozási szoftvert és dokumentációt tartalmazó CD-ROM, kislemez a személyes beállításokhoz, univerzális tápegység és soros kábel.

Nettó lista ár: 813 852 Ft

Keresés

Keresés


Közösségi

Akciós termékek

HDP5000

HDP5000 kártyanyomtató, bemutató darab: 430.000 Ft +áfa -tól

Bővebben >>

Zebra ZXP8

Zebra ZXP8 kártyanyomtató, bemutató darab: 430.000 Ft +áfa -tól

Bővebben >>