Kezdőoldal > EDGE

EdgeReader ERP40 82125

IP-intelligencia az ajtónál, integrált multiCLASS™ leolvasóval, kiszolgálórendszerekhez

A HID EdgeReader ERP40 internet-protokollt alkalmazó (IP) beléptetője a vezérlést és a kiszolgálói interfészt a bejárathoz helyezi – közvetlenül a HID többtechnológiás érintkező nélküli smart kártya leolvasójába. Az EdgeReader ERP40 egyedülálló multiCLASS leolvasó egyetlen berendezésben tartalmazza az IP-engedélyezett (?enabled) intelligens beléptető processzort és a kiszolgálói interfészt. A hagyományos leolvasókkal azonos helyigényű EdgeReader ERP40 OEM szoftver gazdarendszerekhez kínál teljes, minden funkcióval rendelkező beléptető hardver/szofver infrastruktúrát és érintkező nélküli smart kártya olvasás/írási képességet a hálózat „peremén". Az új telepítésekhez tökéletes megoldást kínáló EdgeReader ERP40 kevesebb huzalozást igényel, és az ajtónál vezérel minden beléptetési funkciót.

Nettó lista ár: 154 004 Ft

EdgeReader ER40 82120

IP-intelligencia az ajtónál, integrált iCLASS leolvasóval, kiszolgálórendszerekhez

A HID EdgeReader internet-protokollt alkalmazó (IP) beléptetője a vezérlést és a gazda interfészt a bejárathoz helyezi – közvetlenül a HID érintkező nélküli smart kártya leolvasójába. Az EdgeReader ER40 egyedülálló iCLASS leolvasó egyetlen berendezésben tartalmazza az IP-engedélyezett (?enabled) intelligens beléptető processzort és a kiszolgálói interfészt. A hagyományos leolvasókkal azonos helyigényű EdgeReader ER40 OEM szoftveres gazdarendszerekhez kínál teljes, minden funkcióval rendelkező beléptető hardver/szofver infrastruktúrát és érintkező nélküli smart kártya olvasás/írási képességet a hálózat „peremén". Az új telepítésekhez tökéletes megoldást kínáló EdgeReader ER40 kevesebb huzalozást igényel, és az ajtónál vezérel minden beléptetési funkciót.

Nettó lista ár: 140 861 Ft

EdgeReader ERW400 82121

IP-intelligencia az ajtónál, integrált iCLASS olvasó/íróval, kiszolgálórendszerekhez

A HID EdgeReader internet-protokollt alkalmazó (IP) beléptetője közvetlenül a bejárathoz helyezi a vezérlést és a kiszolgálói interfészt – olvasó/író képességekkel. Az EdgeReader ERW400 egyedülálló iCLASS leolvasó egyetlen berendezésben tartalmazza az IP-engedélyezett (?enabled) intelligens beléptető processzort és a kiszolgálói interfészt. A hagyományos leolvasókkal azonos helyigényű EdgeReader ERW400 OEM szoftveres kiszolgálórendszerekhez kínál teljes, minden funkcióval rendelkező beléptető hardver/szofver infrastruktúrát és érintkező nélküli smart kártya olvasás/írási képességet a hálózat „peremén". Az új telepítésekhez tökéletes megoldást kínáló EdgeReader ERW400 kevesebb huzalozást igényel, és az ajtónál vezérel minden beléptetési funkciót.

Nettó lista ár: 178 423 Ft

EdgePlus E400 82000

IP-intelligencia az ajtónál, bármilyen leolvasóval, kiszolgálórendszerekhez

A HID EdgePlus internet-protokollt alkalmazó beléptetője (IP) a vezérlést és a kiszolgálói interfészt közvetlenül a bejárathoz helyezi. Az EdgePlus E400 valódi IP beléptető, amely teljes, minden funkcióval rendelkező kiszolgálórendszereken akár 44000 kártyabirtokost és igazolványt képes kezelni. És az EdgePlus-t az ajtónál bárhova elhelyezheti, hogy minden biztonsági követelménynek megfeleljen. Egy teljesen integrált processzor közvetlenül a bejáratnál – az átalakításokhoz és új telepítésekhez is ideális EdgePlus kevesebb huzalozást igényel, és mind az adatátvitelhez, mind az áramhoz standard CAT-5 vagy CAT-6 kábelt használ.

Nettó lista ár: 125 208 Ft

EdgeReader Solo ESR40 83120

IP-intelligencia az ajtónál integrált iCLASS leolvasóval, különálló alkalmazásokhoz

A HID EdgeReader Solo internet-protokollt alkalmazó (IP) beléptetője a vezérlést és a felhasználói interfészt a bejárathoz helyezi – közvetlenül a leolvasóba. Az EdgeReader Solo ESR40 költséghatékony, különálló, egyajtós IP beléptetést kínál. Ez az egyszerűen használható megoldás egy standard webes keresővel távolsági kezelést és jelentéskészítést tesz lehetővé. A felhasználói adatok adminisztrálása, az ajtó konfigurálása és az események visszakeresése egy felhasználóbarát, könnyen követhető webes környezetben történik. Az „intelligenciát az ajtóhoz helyező” rugalmas EdgeReader Solo ESR40 egy integrált iCLASS leolvasót is magába foglal. Ráadásul az EdgeReader Solo ESR40 IP beléptető egy webes keresővel gyorsan és egyszerűen alakítható különálló egységből egy kiszolgálói környezet hálózati leolvasójává. Soha nem kell az ajtóhoz menni.

Nettó lista ár: 211 291 Ft

EdgeReader Solo ESRP40 83125

IP-intelligencia az ajtónál, bármilyen leolvasóval, különálló alkalmazásokhoz

A HID EdgeReader Solo internet-protokollt alkalmazó (IP) beléptetője a vezérlést és a felhasználói interfészt a bejárathoz helyezi – közvetlenül a leolvasóba. Az EdgeReader Solo ESRP40 költséghatékony, különálló, egyajtós IP beléptetést kínál. Ez az egyszerűen használható megoldás egy standard webes keresővel távolsági kezelést és jelentéskészítést tesz lehetővé. A felhasználói adatok adminisztrálása, az ajtó konfigurálása és az események visszakeresése egy felhasználóbarát, könnyen követhető webes környezetben történik. Az „intelligenciát az ajtóhoz helyező”, rugalmas EdgeReader Solo ESRP40 egy integrált multiCLASS leolvasót is magába foglal. Ráadásul az EdgeReader Solo ESRP40 IP beléptető egy webes keresővel gyorsan és egyszerűen alakítható különálló egységből egy kiszolgálói környezet hálózati leolvasójává. Soha nem kell az ajtóhoz menni.

Nettó lista ár: 231 007 Ft

EdgePlus Solo ES400 83000

IP-intelligencia az ajtónál bármilyen leolvasóval, különálló alkalmazásokhoz

A HID EdgePlus internet-protokollt alkalmazó (IP) beléptetője a vezérlést és a felhasználói interfészt a bejárathoz helyezi. Az EdgePlus Solo ES400 költséghatékony, különálló, egyajtós IP beléptetést kínál. Ez az egyszerűen használható megoldás egy standard webes keresővel távolsági kezelést és jelentéskészítést tesz lehetővé. A felhasználói adatok adminisztrálása, az ajtó konfigurálása és az események visszakeresése egy felhasználóbarát, könnyen követhető webes környezetben történik. Az „intelligenciát az ajtóhoz helyező”, rugalmas EdgePlus Solo ES400 a kártyaolvasók széles körével kompatibilis. Ráadásul az EdgePlus Solo ES400 IP beléptető egy webes keresővel gyorsan és egyszerűen alakítható különálló egységből egy kiszolgálói környezet hálózati leolvasójává. Soha nem kell az ajtóhoz menni.

Nettó lista ár: 187 812 Ft

Keresés

Keresés


Közösségi

Akciós termékek

HDP5000

HDP5000 kártyanyomtató, bemutató darab: 430.000 Ft +áfa -tól

Bővebben >>

Zebra ZXP8

Zebra ZXP8 kártyanyomtató, bemutató darab: 430.000 Ft +áfa -tól

Bővebben >>