Kezdőoldal > FlexSmart

MIFARE® HID Format Secure leolvasó - 6075

Interchangeable Bezel Design - Mullion or Wall Switch

A FlexSmart MIFARE HID Format Secure leolvasó ideális megoldás olyan ügyfelek számára, akik új telepítések vagy meglévő alkalmazások számára keresnek MIFARE technológiát. Akár HID szektor formátumra, akár CSN (kártya sorozatszám) leolvasási képességre van szüksége, a leolvasó előkonfigurálása megkönnyíti a telepítést. A leolvasó kompatibilis a HID 6055B MIFARE leolvasóval (csak olvas) illetve a 6074A leolvasóval (csak olvas), és integrálható a meglévő rendszerbe. Audiovizuális és CSN kimenet konfigurálási képessége révén ez a leolvasó azoknak az ügyfeleknek kínál kész leolvasó biztonsági felügyeletet, akik egyszerű, készen kapható megoldást keresnek.

Nettó lista ár: 61 664 Ft

DESFire Custom leolvasó 6077

Variálható foglalat – ajtókeret vagy falikapcsoló

A FlexSmart DESFire Custom leolvasó, a HID új, rugalmas, rendkívül biztonságos és stílusos érintkező nélküli smart kártya leolvasója ideális olyan ügyfelek számára, akik új vagy meglévő telepítéshez keresnek testre szabható leolvasót.

Nettó lista ár: 176 857 Ft

MIFARE® Custom leolvasó 6076

Variálható foglalat – ajtókeret vagy falikapcsoló

A FlexSmart MIFARE Custom leolvasó, a HID új, rugalmas, rendkívül biztonságos és stílusos érintkező nélküli smart kártya leolvasója ideális olyan ügyfelek számára, akik új vagy meglévő telepítéshez keresnek testre szabható leolvasót.

Nettó lista ár: 123 642 Ft

DESFire Custom leolvasó 6073

Nagy teherbírású, billentyűzetes, falikapcsoló

A FlexSmart DESFire Custom billlentyűzetes leolvasó, a HID új, rugalmas, rendkívül biztonságos és stílusos érintkező nélküli smart kártya leolvasója ideális olyan ügyfelek számára, akik új vagy meglévő telepítéshez keresnek testre szabható leolvasót.

Nettó lista ár: 189 378 Ft

MIFARE Custom leolvasó 6072

Falikapcsoló, billentyűzetes – csak olvas

A HID új FlexSmart MIFARE Custom billentyűzetes leolvasója olyan rugalmas, rendkívül biztonságos és stílusos érintkező nélküli smart kártya leolvasó, amely ideális olyan ügyfelek számára, akik új vagy meglévő telepítéshez keresnek testre szabható leolvasót.

Nettó lista ár: 158 076 Ft

MIFARE HID Secure Format billentyűzetes leolvasó 6071

Falikapcsoló, billentyűzetes – csak olvas

A FlexSmart MIFARE HID Format Secure billentyűzetes leolvasó ideális megoldás olyan ügyfelek számára, akik új telepítések vagy meglévő HID alkalmazások számára keresnek MIFARE technológiát. Akár HID szektor formátumra, akár CSN (kártya sorozatszám) leolvasási képességre van szüksége, a leolvasó előkonfigurálása megkönnyíti a telepítést.

Nettó lista ár: 126 774 Ft

Keresés

Keresés


Közösségi

Akciós termékek

HDP5000

HDP5000 kártyanyomtató, bemutató darab: 430.000 Ft +áfa -tól

Bővebben >>

Zebra ZXP8

Zebra ZXP8 kártyanyomtató, bemutató darab: 430.000 Ft +áfa -tól

Bővebben >>