Kezdőoldal > Wiegand kártyák

SensorCard

Wiegand áthúzós belépőkártya

A SensorCard Wiegand belépőkártya a HID saját tulajdonú Wiegand technológiáját használja, amelyet gyakorlatilag lehetetlen hamisítani, módosítani vagy másolni, és nem zavarják külső mágneses mezők vagy rádiófrekvenciás interferenciák. A beágyazott Wiegand kódcsíkkal több milliárd kódvariáció laminálható a tömör vinil kártyába. Bárminemű kísérlet a kódcsíkhoz való hozzáférésre tönkreteszi a kártyát. A SensorCard Wiegand kártya színgazdag grafikákkal minden közvetlen képnyomtatóval könnyen testre szabható. Ezen felül a kártya lyukasztására, külső számozására és testre szabott díszítésére is lehetőség van. A HID fejlett Wiegand technológiája gyakorlatilag valamennyi beléptetési követelménynek megfelel. A SensorCard Wiegand kártya erős, rugalmas, törésálló, és különböző hőmérsékleti feltételek és páratartalom mellet is rendkívül megbízhatóan működik.

Nettó lista ár: 1 465 Ft

SensorCard II

Mágnescsíkos Wiegand kártya

A SensorCard II többtechnológiás belépőkártya HID saját tulajdonú Wiegand technológiáját ötvözi egyetlen kártyában a mágnescsíkos technológiával és a fényképes azonosítással. A SensorCard II megoldást kínál olyan vállalatok számára, amelyek többféle alkalmazáshoz kívánják egyetlen kártyában egyesíteni a Wiegand, a mágnescsíkos és a fényképes azonosítási technológiát. A SensorCard II többtechnológiás kártyák ISO szabványnak megfelelő vastagságúak, így valamennyi közvetlen képnyomtatóval és mágnescsíkos leolvasóval használhatók.

Nettó lista ár: 1 562 Ft

Pocket Tag

Wiegand belépő címke

A Wiegand Pocket Tag belépőcímke a lehúzós technológia legújabb terméke, amely valamennyi Wiegand Swipe, Epic és Turnstile leolvasóval használható. Ez a kulcskarikán hordható címke, mely elég kicsi ahhoz, hogy zsebre tehesse, a legkényelmesebben használható Wiegand eszköz, ugyanakkor rendelkezik a Wiegand technológia által kínált összes biztonsági előnnyel. A Wiegand Pocket Tag gyakorlatilag nem hamisítható vagy módosítható. Bárminemű kísérlet a kódcsíkhoz való hozzáférésre tönkreteszi a címkét. A címke használatát még biztonságosabbá teszi, hogy a Wiegand kódcsík több milliárd kódvariációt tesz lehetővé. A Pocket Tag testre szabottan nyomtatható sokszínű díszítéssel illetve külső kártya számmal.

Nettó lista ár: 1 760 Ft

Sensor Key

Wiegand access control key

The SensorKey Wiegand access control alternative provides the convenience of a key-sized card with an unobtrusive, low-profile reader. Just 3.3 inches (8.35 cm) long, the Wiegand key fits conveniently on a keychain. Designed for use with the Wiegand Key Reader,it is ideal for executive offices, elevator lobbies, computer rooms, tool cribs, laboratories or main entrances.

Nettó lista ár: 2 794 Ft

ProxCard Plus Model 16-9

Wiegand Swipe and Proximity Combination Card

Application The ProxCard Plus® combination card offers proximity and Wiegand technologies with optional photo ID capability on a single access control card.

Nettó lista ár: 3 539 Ft

Keresés

Keresés


Közösségi

Akciós termékek

HDP5000

HDP5000 kártyanyomtató, bemutató darab: 430.000 Ft +áfa -tól

Bővebben >>

Zebra ZXP8

Zebra ZXP8 kártyanyomtató, bemutató darab: 430.000 Ft +áfa -tól

Bővebben >>