Kezdőoldal > UV nyomtatás

UV Nyomtatás

UV nyomtatással foglalkozó cégre van szüksége?
Tekintse meg ajánlatunkat!


Gépparkunkat a közelmúltban egy rendkívűl korszerű UV technológiás nyomtatóval bővítettük. A nyomtató felhasználhatósági lehetőségei szinte határtalanok. Nyomtathat vele közvetlenül bármely termékre legyen az fa, fém, üveg, műanyag, vagy textil alapanyagú (pl.: irodaszerek, alkatrészek, elektronikai cikkek, sporteszközök, telefontartozékok, szóróajándékok, exkluzív csomagolások, stb.)

Az UV nyomtatás előnye többek között az, hogy az alkalmazott speciális festék ultraibolya fény hatására polimerizálódik, ennek köszönhetően nincs száradási ideje. Az integrált UV-LED lámpa azonnal megszárítja a festéket. Hőre érzékeny anyagok nyomtatása is problémamentesen megoldható. A nyomat rendkívűl strapabíró, és mindemellett az UV tinta semmilyen egészségkárosító anyagot nem tartalmaz!

Sötét, vagy átlátszó felületekre is fotóminőségű nyomatok készíthetők fehér szín alányomással. A nyomtató egy átlátszó lakk segítségével különleges domborhatás elérését teszi lehetővé, mindezt nem kizárólag fényes, hanem igény szerint matt kivitelben is. Kiemelhetők például bizonyos képrészletek, olvadó fagylalt, üvegpohár oldalán legördülő vízcsepp, fa erezet, krokodilbőr mintázat, stb. Ezzel a megoldással a Braille-írás is gond nélkül kivitelezhető.
Kérje egyedi árajánlatunkat: Email: uv@globemaster.net

Keresés

Keresés


Közösségi

Akciós termékek

HDP5000

HDP5000 kártyanyomtató, bemutató darab: 430.000 Ft +áfa -tól

Bővebben >>

Zebra ZXP8

Zebra ZXP8 kártyanyomtató, bemutató darab: 430.000 Ft +áfa -tól

Bővebben >>