Kezdőoldal > Zebra

Zebra ZXP 8 (egyoldalas kártyanyomtató)
Zebra ZXP 8 Dual (kétoldalas kártyanyomtató)

Tökéletesebb nyomtatási minőség

Mivel a kép elkészítése először a szublimációs eljárás számára ideális felületű hordozó fóliára történik, (szemben a korábbi közvetlen kártyafelületre történő szublimációval), ezért a megjelenített kép minősége és felbontása jelentősen nagyobb.

Teljes, széltől-szélig nyomtatás
A közvetlen szublimációs nyomtatás esetén a printerrel nem lehet a kártya szélére nyomtatni mindig maradt ott egy kisebb-nagyobb fehér keret. Az új retranszfer eljárással ez a nyomtatási probléma végleg megoldódik. A retranszfer kártyanyomtató tökéletesen, széltől-szélig nyomtatja a kártyát.

Hosszabb nyomtatófej élettartam
Az új retranszfer technológia növeli a nyomtatófej élettartamát, mert a szublimációs eljárásnál a fej nem érintkezik a keményebb felületű kártyával, szemben a korábbi közvetlen nyomtatási eljárással.

Gyorsabb nyomtatási sebesség
Az új ZXP 8 nyomtatóval elérhető az, hogy 170 kétoldalas színes kártya készülhet egy óra alatt. Az új ZXP 8 ezt úgy tudja megvalósítani, hogy egy új, szabadalommal védett eljárással egy időben nyomtatja a kártya mindkét oldalát, szemben a korábbi kártyafordító rendszerekkel. A nyomtatás sebességét szintén növeli a ZXP8 nyomtató fekvő nyomtatási módja.

Egyoldalas Kártyanyomtató Nettó ár: 1 080 000 Ft

Kétoldalas Kártyanyomtató Nettó ár: 1 465 200 Ft

Akció!!!!

Kétoldalas Laminálós Kártyanyomtató Nettó ár: 600.000 Ft

Egyoldalasnyomtató + Egyoldalas lamináló Nettó ár: 1 728 000 Ft

Kétoldalasnyomtató + Kétoldalas lamináló Nettó ár: 2 131 200 Ft

 

 

Zebra P330i

A Zebra kártyanyomtatóinak legújabb színes nyomtatója a P330i, amely egyoldalas színes vagy monokróm nyomtatásra alkalmas. Közepes és nagyobb volumenű nyomtatási igényekre tervezték. Kártyaadagoló egysége nagyobb kapacitású elődeinél (100 kártya befogadó képességű), és opcionálisan bővíthető 220 kártyásra. A kártyaadagoló a nyomtató áttetsző fedelű házában található, amelyen keresztül jól látható a nyomtatás folyamata illetve az adagoló telítettsége. A készülék szublimációs eljárással (színes) illetve termál-transzfer (monokróm) eljárással nyomtatja meg a kártyákat.

Nettó ár: 486 500 Ft


Zebra P430i

A Zebra kártyanyomtatóinak legújabb kétoldalas, színes kártyanyomtatója a P430i, amely kétoldalas színes vagy monokróm nyomtatásra alkalmas. Közepes és nagyobb volumenű nyomtatási igényekre tervezték. Kártyaadagoló egysége nagyobb kapacitású elődeinél (100 kártya befogadó képességű), és opcionálisan bővíthető 220 kártyásra. A kártyaadagoló a nyomtató áttetsző fedelű házában található, amelyen keresztül jól
látható a nyomtatás folyamata illetve az adagoló telítettsége.

Nettó lista ár: 752 170 Ft

 

Zebra ZXP Series3

A Zebra kártyanyomtatóinak legújabb generációja a ZXP család legkisebb nyomtatója a ZXP3. A nyomtató hagyományos szublimációs- (színes), illetve termál-transzfer (monokróm) eljárással nyomtat közvetlenül akár a készítendő kártyák mindkét oldalára.
A ZXP3-ban alkalmazott új ZRaster™ képfeldolgozó rendszerrel és az új festékszalagokkal szebb kártyákat tudunk gyorsabban nyomtatni, minta a korábbi P100-as sorozatú nyomtatókkal.

Akció!

Egyoldalas kártyanyomtató Nettó lista ár: 349.000 Ft

 

Keresés

Keresés


Közösségi

Akciós termékek

HDP5000

HDP5000 kártyanyomtató, bemutató darab: 430.000 Ft +áfa -tól

Bővebben >>

Zebra ZXP8

Zebra ZXP8 kártyanyomtató, bemutató darab: 430.000 Ft +áfa -tól

Bővebben >>