Kezdőoldal > Software

Pistios System

pistios

Minden ügyfél számára a rendszer a nyilvántartásba vétel során egy azonosítóhoz rendelt saját belső számlát nyit, amelyen nyilvántartja az összes tranzakciót, ami a vendég személyéhez fűződik.


A különböző szolgáltatások igénybevétele, a vendég fogyasztása, a vásárlás, az étkezések nyilvántartása ezen a számlán automatikusan történik. A rendszer személyenként nyilvántartja az ingyenesen igénybe vehető és a térítés ellenében nyújtott szolgáltatásokat és használatukat engedélyezi illetve tiltja az egyes vendégekhez rendelt beállításoknak megfelelően.


Ez a funkció lehetővé teszi a személyre szabott dokumentációk, csomagok és ajándékok ellenőrzött elosztását, nyilvántartását és nyomon követését, illetve a VIP vendégek számára nyújtott ingyenes többlet szolgáltatások és fokozottabb gondoskodás egyszerű kezelését. Természetesen a számla profilja egyénileg beállítható, így lehetőség nyílik előre fizetett módon történő használatra, ami megköveteli a számla feltöltését és csak az azon lévő összeg erejéig engedélyezi a fizetést. Fix összegű vagy korlátlan hitelkeret.


A rendszer támogatja a személyi azonosító kód (PIC) több szintű alkalmazását, ami rendkívüli biztonságot jelent a kártya felhasználójának azonosításában és garantálja, hogy azt csak a tulajdonos vagy az arra jogosult személy használhassa. A Pistios SySPA rendszer komplex értékesítés támogató funkciója teljeséggel szükségtelenné teszi készpénz használatát, és teljes egészében helyettesíti a vendég és a személyzet számára egyaránt kényelmetlen, papír alapú elszámolást, az aláírás alkalmazását, ugyanakkor garantálja a maximális biztonságot, kizárja a személyzet által elkövetett visszaélések lehetőségét, jelentős költség- és időmegtakarítást tesz lehetővé, valamint automatikussá, egyszerűvé és gyorssá teszi az eddig bonyolult elszámolásokat.

Keresés

Keresés


Közösségi

Akciós termékek

HDP5000

HDP5000 kártyanyomtató, bemutató darab: 430.000 Ft +áfa -tól

Bővebben >>

Zebra ZXP8

Zebra ZXP8 kártyanyomtató, bemutató darab: 430.000 Ft +áfa -tól

Bővebben >>